Strömmingen

Parkeringsgarage

Varmt välkomna till vårt parkeringsgarage i den nya stadsdelen kattvikskajen med närhet till resecentrum och centrala Hudiksvall.  Vårt parkeringsgarage ”Strömmingen” har 300 parkeringsplatser varav 60 stycken platser är publika platser. Här finns även ca 60 ladd platser. Parkeringshuset tillhandahålls av Parkman.

Publika platserna finns på entréplan och plan 1, kostar 16 kronor/timmen, max 100 kronor per dag.

I södra delen på bottenplan finns en betalautomat i trapphuset där du efter er parkering kan enkelt och smidigt betala med kort. 

Söker du en parkeringsplats för din bil?

I vårt parkeringsgarage har vi publika-  och abonnemangsplatser. Här kan du boka en plats i vårt garage, ingen fast plats. Våra abonnemangsplatser hittar du på de övriga planen.  Samtliga priser nedan är inkl moms.

Hyrparkering: Dygnet runt 1.250 kr i månaden

Hyrparkering: Dagtillstånd 06.00-19.00: 1000 kr 

Hyrparkering: Kväll- och helgtillstånd (kvällar mellan 16.00-09.00): 750 kr 

Hyrparkering: Tillägg för laddplats: 375 kr

Så här fungerar det

För att åka in och parkera.

  • När du kommer till parkeringsgaraget Strömmingen det bara att köra in. Inregistreringen i garaget är med hjälp av registreringsskylten. (Observera att registreringsskylten får inte vara för smutsig eller täckt av snö. Det kan hindra in- & utpasseringen med hjälp av kamerorna.)

När du ska åka ut från parkeringsgaraget finns flera betalningsalternativ.

  • Längst bort i vårt parkeringsgarage på bottenvåningens södra sida finner du en betalautomat där du enkelt kan betala med kort. 
  • App betalning via Linky eller Easypark
  • Automatisk betalning via autopay.io
  • Om åker ut ur garaget utan ut registrering i vår betalautomat eller andra alternativ kommer det skickas en faktura till fordonsägare på parkeringen samt en faktureringsavgift. Fakturan kommer från Parkman.
Föregående
Nästa

Cykelbox

Parkera din cykel säkert genom att hyra en av våra cykelboxar.

Här finns 30 stycken cykelboxar som du kan låsa in din cykel på ett säkert sätt. Flera av våra boxar är utrustade med el så du enkelt och smidigt kan ladda din el cykel under tiden den är inlåst.

Cykelboxarna hyrs ut månadsvis,

Box utan el: 150 kronor/månad

Box med el: 180 kronor/månad

För att hyra en av våra cykelboxar kontakta Maja.

Rulla till toppen